Besplatna opcija: Alat je u potpunosti besplatan
Cijena alata: $0

Journeai-UI savjetnik za putovanja

Samo mu recite gdje želite ići, što volite raditi i koliko dugo želite ostati!

Journeai je web aplikacija koja koristi umjetnu inteligenciju za izradu personaliziranih planova putovanja iz unesenih uputa. Korisnici mogu jednostavno upisati svoje postavke, kao što su aktivnosti, odredišta, proračun i trajanje, a Journeai će generirati detaljan plan s integracijom Google Mapa. Journeai također može predložiti mjesta za posjetiti na temelju interesa korisnika i stila putovanja. To je koristan alat za svakoga tko želi brzo i jednostavno planirati svoje sljedeće putovanje, bez potrebe za opsežnim istraživanjem. Također može pomoći putnicima da otkriju nova mjesta, uštede vrijeme i novac i uživaju na svom putovanju.
Journeai je prvi svjetski chat savjetnik za putovanja koji izrađuje personalizirane itinerare generirane iz vašeg jednostavnog upita.

Testiranje alata

U testiranju alata zadali smo mu sljedeći upit:

We want to visit town Hvar on Hvar island in Croatia with children, age 10 and 12. We would like an active holiday but we also want to enjoy in the beaches. We are staying in Hvar for 5 days.

(Želimo posjetiti grad Hvar na otoku Hvaru u Hrvatskoj s djecom od 10 i 12 godina. Željeli bismo aktivan odmor, ali također želimo uživati na plažama. U Hvaru ostajemo 5 dana.)

 

Itinerar koji smo dobili

Rezultate ćete dobiti na engleskom jeziku ali smo radi demonstracije napravili automatski prijevod putem Google prevoditelja.

1. dan:
Po dolasku u grad Hvar prošećite uskim ulicama starog grada i istražite povijesne znamenitosti, poput Hvarske katedrale iz 16. stoljeća i Arsenala iz 13. stoljeća. Zatim se uputite do obližnje plaže Pokonji Dol i uživajte u kupanju u kristalno čistom moru. Navečer, pješačite do Španjolske tvrđave s prekrasnim pogledom na grad i okolne otoke. Cijena: besplatno

2. dan:
Započnite dan kajakaškom turom oko Paklenih otoka, nedaleko od obale Hvara. Istražite skrivene uvale i plaže te uživajte u piknik ručku na jednoj od osamljenih plaža. Zatim se vratite u grad Hvar i opustite se na popularnoj plaži Hula Hula. Navečer uživajte u tradicionalnoj hrvatskoj večeri u jednom od lokalnih restorana. Cijena: 400 kn po osobi za kajaking turu, plaža gratis.

dan 3:
Otiđite na jednodnevni izlet na obližnji otok Brač i posjetite poznatu plažu Zlatni rat. Uživajte u kristalno čistom moru i prekrasnom krajoliku otoka. Nakon toga, uputite se u grad Bol i istražite ljupke ulice i trgovine. Pregrizite nešto u jednom od lokalnih restorana prije nego što se vratite u grad Hvar. Cijena: 100 kn po osobi za trajekt, plaža gratis.

4. dan:
Popnite se do najvišeg vrha otoka Hvara, vrha Sv. Nikole. Uživajte u prekrasnom pogledu na otok i okolno Jadransko more. Nakon toga uputite se do obližnje plaže Dubovica i opustite se na šljunčanoj plaži. Navečer uživajte u večeri uz zalazak sunca u jednom od restorana uz plažu. Cijena: gratis za planinarenje, gratis za plažu.

5. dan:
Provedite zadnji dan u gradu Hvaru istražujući lokalne tržnice i trgovine. Odaberite lokalne suvenire i delicije za ponijeti kući. Zatim se uputite na obližnju plažu Mekićevica i uživajte u posljednjem kupanju u kristalno čistom moru. Navečer uživajte u oproštajnoj večeri u jednom od lokalnih restorana. Cijena: besplatno za markete, besplatno za plažu.

Ukupna cijena: 400 kn po osobi za kajaking turu, 100 kn po osobi za trajekt.
Svi navedeni troškovi mogu biti zastarjeli, provjerite ih prije donošenja odluka.

Pregled plana puta

Itinerar puta kreiran putem umjetne inteligencije

1. dan:
Hvarska katedrala
Arsenal
Pokonji Dol
španjolska tvrđava

2. dan:
Kajakaška tura oko Paklenih otoka
Plaža Hula Hula
Tradicionalna hrvatska večera

dan 3:
Plaža Zlatni rat
grad Bol

4. dan:
Pohod na vrh sv. Nikole
Plaža Dubovica
Večera uz zalazak sunca

5. dan:
Lokalne tržnice
Plaža Mekićevića
Oproštajna večera

Slični alati

Od $5.99 / mjesečno
Besplatna opcija: 100 Mb prostora za pohranu

Revolucionarni alat koji bez napora snima, organizira i priziva sve što vam je važno, sve na jednom mjestu Jeste li ikada poželjeli imati bolje
Od $5 / mjesečno
Besplatna opcija: 120 stranica PDF dokumenta dnevno (3 pdf-a dnevno / 50 pitanja dnevno)

Oslobodite snagu umjetne inteligencije za razgovor sa svojim PDF-ovima i otključavanje informacija kao nikada prije, pomoću ChatPDF-a – revolucionarnog alata koji mijenja način na
$0
Besplatna opcija: 20 besplatnih generiranja

Styldod je platforma koja nudi paket marketinških alata za nekretnine pokretanih umjetnom inteligencijom koji pomažu agentima i brokerima da povećaju svoju prodaju i razviju

Podijelite sadržaj: