Besplatna opcija: 20 besplatnih generiranja
Cijena alata: $0

Styldod – AI marketing nekretnina

Styldod je platforma koja nudi paket marketinških alata za nekretnine pokretanih umjetnom inteligencijom koji pomažu agentima i brokerima da povećaju svoju prodaju i razviju svoje poslovanje.

Styldod je sveobuhvatnu platformu koja nudi skup inovativnih alata za marketing nekretnina osmišljenih da unaprijede vaše poslovanje i izdvoje vas od konkurencije. Sa Styldodovim AI Marketing Hubom i Virtual Staging uslugama, možete bez napora stvarati zadivljujući sadržaj, doprijeti do šire publike i prikazati nekretninu na način koji odjekuje kod kupaca. Pridružite se redovima uspješnih stručnjaka za nekretnine koji su otključali pravi potencijal svoje marketinške strategije uz Styldodovu vrhunsku tehnologiju. Recite zbogom zamornim i dugotrajnim zadacima i pozdravite budućnost marketinga nekretnina!

AI Marketing Hub

Jedan od glavnih alata koje Styldod nudi je AI Marketing Hub, koji može pomoći stručnjacima za nekretnine u prezentaciji nekretnina radeći sljedeće stvari:

  • Besplatan generator opisa nekretnina: ovaj alat može generirati privlačne i SEO-prijateljske opise za bilo koju nekretninu na temelju njezine adrese, značajki i fotografija. Možete upotrijebiti ove opise kako biste privukli više kupaca i izložili svoje oglase na različitim platformama.
  • Besplatan generator e-pošte: ovaj alat može stvoriti personalizirane i zanimljive e-poruke za vaše potencijalne klijente i klijente na temelju njihovog imena, vrste nekretnine, lokacije i drugih detalja. Ove e-poruke možete koristiti za praćenje, njegovanje i pretvaranje svojih potencijalnih klijenata u kupce.
  • Besplatan generator naslova na društvenim mrežama: ovaj alat može izraditi zadivljujuće i relevantne opise za vaše objave na društvenim mrežama na temelju fotografija vaše nekretnine i hashtagova. Možete upotrijebiti ove naslove za povećanje dosega, angažmana i svijesti o robnoj marki na platformama kao što su Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.
  • Besplatan prepisivač sadržaja: ovaj alat može prepisati bilo koji tekst koji se odnosi na marketing nekretnina na drugačiji način, a pritom zadržati značenje i ton netaknutima. Pomoću ovog alata možete izbjeći plagijat, poboljšati svoj SEO rang i stvoriti svjež i jedinstven sadržaj za svoju web stranicu, blog ili bilten.
  • Besplatni reklamni letci za nekretnine: ovaj alat može dizajnirati zapanjujuće i profesionalne letke za vaše nekretnine na temelju vaših fotografija, logotipa, podataka za kontakt i brendiranja. Možete upotrijebiti ove letke za promoviranje svojih unosa offline ili online, ispisati ih ili podijeliti putem e-pošte ili društvenih medija.
  • Besplatni video o marketingu nekretnina: ovaj alat može proizvesti visokokvalitetne i dinamične videozapise za vaše nekretnine na temelju vaših fotografija, glazbe, teksta i govora. Možete upotrijebiti ove videozapise za izlaganje svojih unosa na privlačniji i interaktivniji način, prenijeti ih na YouTube ili Vimeo ili ih ugraditi na svoju web stranicu ili odredišnu stranicu.

Virtual Staging

Još jedan alat koji Styldod nudi je usluga Virtual Staging, koja može pomoći stručnjacima za nekretnine u prezentaciji nekretnine radeći sljedeće stvari:

  • Virtualna pozornica: Ova usluga može pretvoriti bilo koju praznu ili nenamještenu nekretninu u lijepo uređen dom s realističnim namještajem i dekorom. Ovu uslugu možete koristiti kako biste impresionirali svoje kupce zadivljujućim vizualima, povećali percipiranu vrijednost svojih nekretnina i prodali ih brže i za više novca.
  • Virtualna renovacija: Ova usluga može preobraziti bilo koju zastarjelu ili oštećenu nekretninu u moderan i privlačan dom s novim podovima, zidovima, uređajima, instalacijama i dodacima. Ovu uslugu možete koristiti za izlaganje potencijala svojih nekretnina, privlačenje više kupaca s različitim ukusima i preferencijama te povećanje povrata ulaganja.
  • Virtualni sumrak: Ova usluga može pretvoriti bilo koju dnevnu fotografiju vašeg posjeda u zadivljujuću fotografiju sumraka s toplim osvjetljenjem i dramatičnim nebom. Ovu uslugu možete koristiti kako biste istaknuli privlačnost svojih nekretnina, stvorili ugodnu i privlačnu atmosferu za svoje kupce i istaknuli se od konkurencije.

Slični alati

Od $5.99 / mjesečno
Besplatna opcija: 100 Mb prostora za pohranu

Revolucionarni alat koji bez napora snima, organizira i priziva sve što vam je važno, sve na jednom mjestu Jeste li ikada poželjeli imati bolje
Od $5 / mjesečno
Besplatna opcija: 120 stranica PDF dokumenta dnevno (3 pdf-a dnevno / 50 pitanja dnevno)

Oslobodite snagu umjetne inteligencije za razgovor sa svojim PDF-ovima i otključavanje informacija kao nikada prije, pomoću ChatPDF-a – revolucionarnog alata koji mijenja način na
Od $29 / mjesečno
Besplatna opcija: $0 (5 videa mjesečno, 720 px, sa watermarkom)

Jeste li ikada poželjeli izraditi privlačne videozapise profesionalnog izgleda za svoj blog, web stranicu ili društvene medije bez trošenja sati ili angažiranja stručnjaka? Ako
$0
Besplatna opcija: 20 besplatnih generiranja

Styldod je platforma koja nudi paket marketinških alata za nekretnine pokretanih umjetnom inteligencijom koji pomažu agentima i brokerima da povećaju svoju prodaju i razviju

Podijelite sadržaj: