Besplatna opcija: Alat je u potpunosti besplatan
Cijena alata: $0

AutoDraw – Googleov alat za crtanje pokretan umjetnom inteligencijom

Crtajte kao profesionalac s AutoDrawom - alatom za crtanje koji pokreće UI koji stvaranje vizualnog sadržaja čini lakim i zabavnim!

AutoDraw je web alat temeljen koji koristi strojno učenje kako bi vam pomogao da crtate brže i lakše. Djeluje tako da predlaže crteže iz biblioteke umjetnina koje su stvorili talentirani umjetnici, na temelju onoga što skicirate na zaslonu. AutoDraw možete koristiti na bilo kojem uređaju s preglednikom i ne morate ništa instalirati niti plaćati.

AutoDraw je brz način za stvaranje ikona bez autorskih prava. Možete koristiti miš da počnete crtati ikonu koju želite stvoriti, a Google će pogoditi što pokušavate nacrtati i iz svoje digitalne biblioteke izvući hrpu ikona među kojima možete birati. Zatim možete odabrati ikonu koja vam se sviđa i preuzeti vektorsku sliku. Ako je potrebno, uvezite ga u svoj projekt i koristite kako želite.

Neke od prednosti AutoDrawa su:

  • Može vam uštedjeti vrijeme i trud kada trebate izraditi brzu skicu ili ilustraciju
  • Može vas inspirirati različitim stilovima i idejama za vaše crteže
  • Može vam pomoći da poboljšate svoje vještine crtanja učenjem iz prijedloga

Neki od nedostataka AutoDraw-a su:

  • Možda neće uvijek prepoznati što pokušavate nacrtati ili ponuditi najbolje prijedloge
  • Može ograničiti vašu kreativnost ili originalnost ako se previše oslanjate na prijedloge
  • Možda neće imati značajke ili opcije koje su vam potrebne za složenije ili profesionalne crteže

AutoDraw može koristiti svima koji žele crtati nešto vizualno, brzo. Bilo da želite izraditi rođendansku čestitku, pozivnicu za zabavu, logotip, dijagram ili samo crtati iz zabave, AutoDraw vam može pomoći da počnete i završite svoj crtež u nekoliko minuta. Također možete lako preuzeti, dijeliti ili ispisati svoje crteže.

Slični alati

$0
Besplatna opcija: Alat je u BETA verziji i trenutno je u potpunosti besplatan

Alat za slikanje pokretan umjetnom inteligencijom koji će vam pomoći stvoriti prekrasna umjetnička djela u nekoliko minuta NVIDIA Canvas je nova aplikacija koja vam
Od $14 / mjesečno
Besplatna opcija: Možete generirati do 25 pjesama mjesečno

Alat putem kojeg u kliku stvarate glazbu za vaše videa, socijalne mreže ili podcaste Mubert je alat koji pomoću umjetne inteligencije generira “royalty free”
Od $10 / mjesečno
Besplatna opcija: 30 kredita za približno 30 sekundi videa

Kaiber UI je alat koji vam omogućuje jednostavno stvaranje animiranih videozapisa s vlastitim fotografijama, glazbom i tekstom. Kaiber UI je alat za izradu videozapisa
Od $9.99 / mjesečno
Besplatna opcija: 20 besplatnih generiranja

Revolucionarni alat umjetne inteligencije za stvaranje memova. Jeste li umorni od pretraživanja interneta u potrazi za savršenim memom za izražavanje svojih misli i emocija?

Podijelite sadržaj: