Besplatna opcija: Alat je u BETA verziji i trenutno je u potpunosti besplatan
Cijena alata: $0

Nvidia Canvas – Stvorite pejzažne slike u minuti!

Alat za slikanje pokretan umjetnom inteligencijom koji će vam pomoći stvoriti prekrasna umjetnička djela u nekoliko minuta

NVIDIA Canvas je nova aplikacija koja vam omogućuje korištenje umjetne inteligencije za pretvaranje jednostavnih poteza kistom u realistične pejzažne slike. Bilo da želite brzo izraditi pozadinu ili ubrzati svoje istraživanje koncepta, NVIDIA Canvas može vam pomoći da s lakoćom vizualizirate svoje ideje.

Sve značajke alata

  • UI Asistent: možete slikati s paletom materijala iz stvarnog svijeta, poput trave, oblaka, vode i kamenja. Zatim gledajte kako aplikacija ispunjava zaslon zadivljujućim rezultatima na temelju vašeg unosa. Također možete zamijeniti materijale i promijeniti stil svoje slike kako biste stvorili različite scene i raspoloženja.
  • Intuitivni materijali: svoju sliku možete prilagoditi s devet stilova i dvadeset materijala koji mijenjaju izgled i dojam vaše slike. Također možete slikati na različitim slojevima kako biste elemente držali odvojenima i prilagodili njihovu neprozirnost i načine stapanja.
  • Izvoz PSD-a: možete uvesti svoj rad u Adobe Photoshop ili drugi softver za uređivanje slika kako biste ga poboljšali ili kombinirali s drugim radovima. Također možete izvesti svoju sliku kao PNG ili JPG datoteku.

Kome može koristiti

NVIDIA Canvas idealan je za svakoga tko želi stvarati realistične pejzaže bez trošenja sati na detalje. Bilo da ste profesionalni umjetnik, hobist ili student, možete koristiti NVIDIA Canvas da oslobodite svoju kreativnost i istražite nove mogućnosti.

Zahtjevi sustava

OS: Windows 10
GPU: NVIDIA GeForce RTX, NVIDIA RTX ili TITAN RTX GPU
RAM: 4 GB za standardne fotografije, 6 GB za panoramske fotografije (360°)
Driver: 522.06 ili noviji

Za početak rada s NVIDIA Canvasom potreban vam je NVIDIA GeForce RTX, NVIDIA RTX ili TITAN RTX GPU, Windows 10 i SSD. Beta verziju aplikacije možete preuzeti s NVIDIA Omniverse ili s web stranice NVIDIA. Također možete provjeriti korisnički priručnik i neke primjere scena za inspiraciju.

NVIDIA Canvas dio je NVIDIA Studio, programa koji kreatorima pruža hardverske i softverske alate za pomoć u realizaciji njihovih kreativnih vizija. Ako ste zainteresirani za druge NVIDIA Studio proizvode, možete posjetiti https://www.nvidia.com/en-us/studio/.

NVIDIA Canvas trenutno je besplatna za preuzimanje i korištenje kao beta verzija. Možete ga preuzeti s NVIDIA Omniverse.

Slični alati

$0
Besplatna opcija: Alat je u BETA verziji i trenutno je u potpunosti besplatan

Alat za slikanje pokretan umjetnom inteligencijom koji će vam pomoći stvoriti prekrasna umjetnička djela u nekoliko minuta NVIDIA Canvas je nova aplikacija koja vam
Od $14 / mjesečno
Besplatna opcija: Možete generirati do 25 pjesama mjesečno

Alat putem kojeg u kliku stvarate glazbu za vaše videa, socijalne mreže ili podcaste Mubert je alat koji pomoću umjetne inteligencije generira “royalty free”
Od $10 / mjesečno
Besplatna opcija: 30 kredita za približno 30 sekundi videa

Kaiber UI je alat koji vam omogućuje jednostavno stvaranje animiranih videozapisa s vlastitim fotografijama, glazbom i tekstom. Kaiber UI je alat za izradu videozapisa
Od $9.99 / mjesečno
Besplatna opcija: 20 besplatnih generiranja

Revolucionarni alat umjetne inteligencije za stvaranje memova. Jeste li umorni od pretraživanja interneta u potrazi za savršenim memom za izražavanje svojih misli i emocija?

Podijelite sadržaj: