Besplatna opcija: Besplatno prebacite 1000 riječi u govor
Cijena alata: Od $19 / mjesečno (20,000 riječi/mj.)

Listnr

Pretvorite tekst u govor na više od 142 različitih jezika i preko 900 realističnih glasova.

Listnr je alat za pretvaranje teksta u govor koji pokreće umjetna inteligencija. Alat vam omogućuje pretvaranje teksta u govor koji zvuči prirodno u samo nekoliko minuta. Mogu ga koristiti podcasteri, YouTuberi, oglašivači, kreatori sadržaja za e-učenje i svatko tko želi stvoriti uvjerljive glasove koji zvuče realistično.

Značajke alata

  • Ima biblioteku od preko 900 realističnih glasova na 140+ različitih jezika i dijalekata.
  • Može se koristiti za generiranje glasovnih poruka za oglase, e-učenje, demonstracije proizvoda, prezentacije, audio knjige i YouTube videozapise.
  • Ima ugrađeni uređivač koji vam omogućuje da dodatno manipulirate glasovnim zapisom prije pretvorbe. Možete kontrolirati visinu, dodavati pauze, mijenjati izgovor, dodavati točke infleksije i još mnogo toga.
  • Može se koristiti za stvaranje automatiziranih audio članaka i blogova.
  • Ima mogućnost podcastinga i biblioteku od preko 900 realističnih glasova.
  • Omogućuje korisnicima da preuzmu svoje audio datoteke te distribuiraju svoj pretvoreni govor.
  • Ima widget za ugradnju audio playera koji korisnici mogu koristiti za ugradnju svog audio zapisa na svoju web stranicu.

Cijena

Besplatno: Listnr možete koristiti besplatno za do 1000 pretvorbi riječi mjesečno. Imate pristup do 10 glasova i osnovnim značajkama

Uz plaćanje: Prvi plan uz plačanje iznosi 19 dolara mjesečno i omogućuje vam pretvaranje texta u glas za do 20 000 riječi mjesečno. Možete birati između više od 900 glasova na više od 140 jezika i dijalekata. Listnr-ov uređivač teksta u govor za vam omogućuje prilagodbu brzine, tona, visine i naglaska vaših glasovnih uradaka.

Testiranje alata

Alat je najrazvijeniji za američki govor i ukoliko vam je za to potreban možete birati između mnogo različitih varijanti i jako je teško razaznati da je kreiran umjetnom inteligencijom. Mi smo testirali alat za hrvatski jezik i tu možete birati između dva glasa, Gabrijela i Srećko. Rezultate poslušajte ispod.

Ženski glas (Gabrijela)

Muški glas (Srećko)

Slični alati

Od $14 / mjesečno
Besplatna opcija: Možete generirati do 25 pjesama mjesečno

Alat putem kojeg u kliku stvarate glazbu za vaše videa, socijalne mreže ili podcaste Mubert je alat koji pomoću umjetne inteligencije generira “royalty free”
Od $15 / mjesečno
Besplatna opcija: 40 minuta videa

Izradite video iz teksta, opcija teksta u govor i mnoštvo predložaka i stock materijala koje možete izabrati. InVideo je dinamičan alat za uređivanje videozapisa

Podijelite sadržaj: