Besplatna opcija: 40 minuta videa
Cijena alata: Od $15 / mjesečno

InVideo – UI Video Editor

Izradite video iz teksta, opcija teksta u govor i mnoštvo predložaka i stock materijala koje možete izabrati.

InVideo je dinamičan alat za uređivanje videozapisa koji koristi umjetnu inteligenciju za stvaranje privlačnog i dotjeranog videosadržaja za različite svrhe. Napredni algoritmi i vrhunske značajke platforme omogućuju korisnicima stvaranje visokokvalitetnih videozapisa s lakoćom i učinkovitošću, što je čini idealnim izborom za pojedince i tvrtke. Sa svojim intuitivnim sučeljem i moćnim alatima, InVideo je postao popularno rješenje za one koji žele poboljšati svoje videomarketinške strategije i proširiti svoju online prisutnost.

Glavne značajke alata

  • Možete upotrijebiti 5000+ unaprijed izrađenih predložaka i veliku biblioteku medija za izradu videozapisa.
  • Svoju skriptu, članak ili blog možete pretvoriti u video za nekoliko minuta pomoću InVideo-ovog uređivača teksta u video koji se temelji na umjetnoj inteligenciji.
  • Možete automatski promijeniti veličinu svog videozapisa na bilo koji omjer slike da biste ga objavili na bilo kojoj platformi.
  • Možete snimiti glas za svoj video ili pretvoriti tekst u govor.
  • Možete dodati svoj tim i zajdeno surađivati na videu.
  • Možete planirati i provesti strategiju videosadržaja koja će povećati izloženost, svijest i angažman vašeg brenda.
  • Mobilnu aplikaciju InVideo možete koristiti za uređivanje videozapisa na svom telefonu s ekskluzivnim filtrima, efektima i prijelazima.
  • Možete dobiti 24-satnu podršku i pristup do 500+ detaljnih vodiča iz InVidea.

Kome je ovaj alat koristan?

InVideo je alat za uređivanje videozapisa koji pokreće umjetna inteligencija i koji medijskim tvrtkama, malim tvrtkama i poduzetnicima omogućuje stvaranje privlačnog video sadržaja. Može se koristiti za izradu video prezentacija, pretvaranje teksta u video, planiranje strategija video sadržaja i stvaranje prihoda. InVideo je dizajniran za svakoga tko želi stvarati visokokvalitetne videozapise bez prethodnog iskustva.

Slični alati

Digitalni Marketing i SEO

Kaiber – UI generator videa

Kaiber UI je alat koji vam omogućuje jednostavno stvaranje animiranih videozapisa s vlastitim fotografijama, glazbom i tekstom. Kaiber UI je alat za izradu videozapisa koji

InVideo, UI video editor
Digitalni Marketing i SEO

InVideo – UI Video Editor

Izradite video iz teksta, opcija teksta u govor i mnoštvo predložaka i stock materijala koje možete izabrati. InVideo je dinamičan alat za uređivanje videozapisa koji

Podijelite sadržaj: