Tekst u govor

Čudesna inovacija u području umjetne inteligencije, tekst u govor UI alati su transformativni softverski programi koji koriste napredne algoritme za transformaciju pisanog teksta u izgovorene riječi, otključavajući prednosti govora koji zvuči prirodno, povećanu pristupačnost i jednostavnost upotrebe, i prilagođeni glasovni i govorni uzorci prilagođeni specifičnim potrebama. Ogromne mogućnosti UI alata za pretvaranje teksta u govor su dalekosežne, obuhvaćaju raspon od pomoćne tehnologije za osobe s invaliditetom do podizanja korisničkog iskustva u raznim industrijama do poboljšanja učenja jezika i prevođenja. S umjetnom inteligencijom na čelu, ovi alati nastavljaju napredovati i nude vrhunska, inventivna sredstva za oživljavanje pisane riječi kroz moć govornog jezika.

Od $14 / mjesečno
Besplatna opcija: Možete generirati do 25 pjesama mjesečno

Alat putem kojeg u kliku stvarate glazbu za vaše videa, socijalne mreže ili podcaste Mubert je alat koji pomoću umjetne inteligencije generira “royalty free”
Od $15 / mjesečno
Besplatna opcija: 40 minuta videa

Izradite video iz teksta, opcija teksta u govor i mnoštvo predložaka i stock materijala koje možete izabrati. InVideo je dinamičan alat za uređivanje videozapisa