Besplatna opcija: 51 besplatna upita dnevno
(pristup na Chat GPT3 i Chat GPT 4)
Cijena alata: Od $19 / mjesečno (2,000 upita dnevno)

Merlin – ChatGPT na svim web stranicama

Pristupite internetu i analizirajte dobivene rezultate ili web stranice uz Chat GPT 3 ili Chat GPT 4. Uz Merlin možete uređivati ili odgovarati na emailove, pisati objave ili odgovore na društvenim mrežama ili kreirati excel formule.

Merlin je besplatno proširenje preglednika koje pokreće chatGPT i koje koristi UI za automatizaciju zadataka, pružanje brzih i točnih informacija, generiranje sadržaja i sudjelovanje u inteligentnim razgovorima. Pomoću jednostavnog prečaca na tipkovnici korisnici mogu pristupiti Merlinu na bilo kojoj web stranici, što ga čini praktičnim i personaliziranim virtualnim pomoćnikom. Možete ga tako koristiti na Gmailu, Google sheets-ima, Twitteru, Facebooku, Instagramu… To ga čini vrijednim alatom za svakoga tko želi poboljšati svoje iskustvo pregledavanja web stranica i povećati produktivnost.

Značajke alata​

  • Radi na bilo kojoj web stranici, tako da joj možete pristupiti gdje god pregledavate.
  • Ima jednostavno i intuitivno sučelje koje možete aktivirati tipkovničkim prečacem (Cmd+M za Mac ili Ctrl+M za PC).
  • Može obavljati različite zadatke, kao što je pretraživanje interneta, pisanje e-pošte, kreiranje Excel i Google Sheets formula, generiranje sadržaja, sažimanje teksta i izvlaćenje ključnih podataka pa čak i generiranje transkripta iz YouTube videa koji onda možete dodatno analizirati.
  • Može odgovoriti na bilo koje pitanje koje imate, koristeći svoju ogromnu bazu znanja i pristup izvorima na mreži.
  • Može se uključiti u prirodne i inteligentne razgovore s vama, koristeći svoje napredne mogućnosti generiranja jezika i razumijevanja.

Neke od prednosti Merlina su:

  • Besplatan je za korištenje i jednostavan za instalaciju (kad koristite Chat GPT 3 svaku upit vam uzima 1 od dnevnih 51 kredita. Kada koristite Chat GPT 4, svaki upit vam uzima 10 kredita).
  • Može vam uštedjeti vrijeme i trud automatiziranjem rutinskih zadataka i pružanjem brzih i točnih informacija.
  • Može poboljšati vašu kreativnost i produktivnost generiranjem visokokvalitetnog sadržaja i prijedloga za vas.
  • Vaše iskustvo pregledavanja može učiniti zabavnijim i privlačnijim dodavanjem daška magije i osobnosti.

Merlin bi mogao biti koristan svima koji traže virtualnog pomoćnika koji bi im pomogao s tehničkim ili netehničkim zadacima, odgovarao na pitanja ili sudjelovao u prirodnim, inteligentnim razgovorima. Bilo da ste student, profesionalac, freelancer, bloger ili samo znatiželjni preglednik, Merlin vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve i usput se zabavite.

Ako ste zainteresirani isprobati Merlin, možete ga preuzeti s https://merlin.foyer.work/ i odmah ga početi koristiti. Također možete provjeriti neke od kreativnih načina na koje su drugi korisnici koristili Merlin na njihovoj web stranici ili društvenim mrežama.

Slični alati

Od $5.99 / mjesečno
Besplatna opcija: 100 Mb prostora za pohranu

Revolucionarni alat koji bez napora snima, organizira i priziva sve što vam je važno, sve na jednom mjestu Jeste li ikada poželjeli imati bolje
Od $5 / mjesečno
Besplatna opcija: 120 stranica PDF dokumenta dnevno (3 pdf-a dnevno / 50 pitanja dnevno)

Oslobodite snagu umjetne inteligencije za razgovor sa svojim PDF-ovima i otključavanje informacija kao nikada prije, pomoću ChatPDF-a – revolucionarnog alata koji mijenja način na
$0
Besplatna opcija: 20 besplatnih generiranja

Styldod je platforma koja nudi paket marketinških alata za nekretnine pokretanih umjetnom inteligencijom koji pomažu agentima i brokerima da povećaju svoju prodaju i razviju

Podijelite sadržaj: