Chatbot

Chat alati umjetne inteligencije za koriste napredne tehnologije umjetne inteligencije koje omogućuju tvrtkama da komuniciraju s klijentima na prirodan i intuitivan način. Ti alati koriste algoritme umjetne inteligencije kako bi razumjeli i odgovarali na pitanja i potrebe klijenata, čineći pružanje usluge i interakcije s klijentima višestruko bržim i učinkovitijim.

Prednosti korištenja chatbot UI alata uključuju dostupnost 24/7, poboljšanu zadovoljstvo klijenata, smanjene troškove za tvrtke i povećanu učinkovitost i točnost obrade upita klijenata. Mogućnosti korištenja UI alata za “chat” uključuju poboljšanu interaktivnost sa klijenatom, povećanje prodaje te pozitivan utjecaj na reputaciju brenda.

Od $5 / mjesečno
Besplatna opcija: 120 stranica PDF dokumenta dnevno (3 pdf-a dnevno / 50 pitanja dnevno)

Oslobodite snagu umjetne inteligencije za razgovor sa svojim PDF-ovima i otključavanje informacija kao nikada prije, pomoću ChatPDF-a – revolucionarnog alata koji mijenja način na
Od $19 / mjesečno (2,000 upita dnevno)
Besplatna opcija: 51 besplatna upita dnevno
(pristup na Chat GPT3 i Chat GPT 4)

Pristupite internetu i analizirajte dobivene rezultate ili web stranice uz Chat GPT 3 ili Chat GPT 4. Uz Merlin možete uređivati ili odgovarati na
Od $14.99 / mjesečno
Besplatna opcija: 60 stranica PDF dokumenta (neograničen broj pitanja)

Dobijte odgovore iz pdf dokumenata, lako razumite tehničke i pravne dokumente te generirajte izvještaje u jednom kliku
$25 / mjesečno
Besplatna opcija: ima pristup ChatGPT v. 3.5 (Pro ima pristup v. 4)

Uz pomoć UI alata Chat GPT ubrzat ćete vrijeme potrebno za rješavanje zadataka, za istraživanje određene teme, povećati sveukupu učinkovitost i uštediti vrijeme.